Het geheim van een goede amandelstaaf is volgens Wouter Vroonland van Vroonland, De Echte Bakker uit Yerseke, om alle handelingen allemaal op precies...
Drie jaar geleden besloot André Hilvers van Bakker Hilvers om de productie van banketstaven en -letters in eigen hand te nemen. De ondernemer wil zo...
Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Hoe bak je een goede staaf? Die vraag behandelt het NBC in zijn jongste...
Van Walderveen met winkels in Geldermalsen, Waardenburg, Beesd en Buren wint de Roomboter-amandelstavencompetitie van De Echte Bakkers dit jaar. Toet...
Van Walderveen, Joppen en John Treur slepen dit jaar de prijzen van de wedstrijd van de Echte Bakkers Beste Roomboteramandelstaaf van Nederland in de...
John Treur, De Echte Bakker heeft de wedstrijd Beste Roomboter Amandelstaaf van Nederland op zijn naam geschreven. De bakker uit Oudewater staat voor...
Zeelandia introduceert een nieuw soort grof amandelspijs onder de naam Maestro Extra Grof met Ei. Bijzonder is dat de amandelen grover gemalen zijn....