Alles over amandelstaven

Kruid- & pepernoot, chocoladeletter en gevuld speculaas voeren top5...
Dit jaar viert 56 procent van de Nederlanders Sinterklaas; een duidelijke stijging ten opzichte van vorig jaar toen 50 procent het feest vierde....

Wouter Vroonland: 'Maak amandelstaven altijd op dezelfde manier'
Het geheim van een goede amandelstaaf is volgens Wouter Vroonland van Vroonland, De Echte Bakker uit Yerseke, om alle handelingen allemaal op precies...

Automatische spijspillenmachine biedt Hilvers winst in kwaliteit en...
Drie jaar geleden besloot André Hilvers van Bakker Hilvers om de productie van banketstaven en -letters in eigen hand te nemen. De ondernemer wil zo...

Gommans voert productie amandelstaven flink op
Gommans, De Echte Bakker in het Limburgse Sevenum, is in Nederland een topper met zijn amandelstaven. Bas Gommans, die ook winkels in Swalmen en...

Bakkerij Verhoog bakt banketstaven voor Voedselbank
Bakkerij Verhoog heeft banketstaven verkocht voor de Voedselbank. Waarnemend burgemeester van Voorschoten, Charlie Aptroot, was de eerste die tien...

NBC geeft tips over banket- en amandelstaven
Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Hoe bak je een goede staaf? Die vraag behandelt het NBC in zijn jongste...

Beste amandelstaven komen dit jaar uit Gelderland
Van Walderveen met winkels in Geldermalsen, Waardenburg, Beesd en Buren wint de Roomboter-amandelstavencompetitie van De Echte Bakkers dit jaar. Toet...

Van Walderveen bakt beste amandelstaaf Echte Bakkers
Van Walderveen, Joppen en John Treur slepen dit jaar de prijzen van de wedstrijd van de Echte Bakkers Beste Roomboteramandelstaaf van Nederland in de...

John Treur wint strijd om titel Beste Roomboter Amandelstaaf
John Treur, De Echte Bakker heeft de wedstrijd Beste Roomboter Amandelstaaf van Nederland op zijn naam geschreven. De bakker uit Oudewater staat voor...

Zeelandia introduceert grof amandelspijs
Zeelandia introduceert een nieuw soort grof amandelspijs onder de naam Maestro Extra Grof met Ei. Bijzonder is dat de amandelen grover gemalen zijn....