Speculaas maken waar de klant mee wegloopt
Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar in. Speculaas blijft smaken - bij de...
Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar in. Speculaas blijft smaken - bij de...
Speculaas is een interessant product voor de ambachtelijke bakker: een goede marge (80-90%) en nauwelijks retouren. Dat zegt Frank van Sprang,...
Tijdens de Beko Speculaaskeuring krijgen alle bakkers en banketbakkers in Nederland weer de gelegenheid om hun speculaasproducten te laten beoordelen...
284 ambachtelijke bakkers zonden dit jaar hun speculaas in ter keuring door de Beko consumenten- en vakjury. Van hen vielen er 35 in de prijzen. Elk...
De pepernoot en de chocoladeletter zijn dit jaar tijdens Sinterklaas het populairst. De traditionele amandelstaaf staat op een opvallende derde...
Op het hoogtepunt naar Sinterklaas draait de speculaasproductie op volle toeren. In dit artikel enkele tips waarmee u uw voordeel kunt doen.
De jury van de Beko Speculaaskeuring hapte zich dit jaar door 298 inzendingen heen. Dat leverde 31 (banket)bakkers op die zich een jaar lang...
De Beko speculaaskeuringen zullen ook in 2021 doorgang vinden. Dit gebeurt op dezelfde wijze als vorig jaar, waarbij rekening wordt gehouden met de...
Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar in. Maar steeds vaker wordt de...
Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Het is...