Alles over Seizoensproducten

Bagels & Beans wordt 4 oktober even Beagels & Beans

Bagels & Beans wordt 4 oktober even Beagels & Beans

Op vrijdag 4 oktober wordt de naam van de bekende horecaformule Bagels & Beans even omgedoopt tot Beagles & Beans. De naamsverandering wordt gevierd...

Ontwerp van de nieuwe evenementenlocatie in Arnhem.

Gele kubus als geel gebakje

Pierre Kegels van lunch- en werkcafé The Workstation en Stephan Stienstra van Patisserie Christiaan hebben samen een nieuw Arnhemse gebakje...

Bakkers krijgen steeds meer concurrentie. Juist met hun ambachtelijkheid kunnen ze zich daarvan onderscheiden, aldus 
Steven E. Verweij, president Europe & AMEAP van Dawn Foods.
Foto’s: Dutch Photo Agency

'Klassieke producten in een nieuwe jas steken'

Ambachtelijke bakkers krijgen steeds meer concurrentie. Juist met hun ambachtelijkheid kunnen ze zich daarvan onderscheiden. Deze ambachtelijkheid...

Afbeelding: Van Vessem en Jopen

Van Vessem en Jopen: broodbier en bierbrood uit reststromen

Bakker Van Vessem en craftbierbrouwerij Jopen hebben de handen ineengeslagen. De Haarlemse ondernemingen hebben hun reststromen ingezet om een...

Een still uit de reportage van zender Regio8 over de Superboerenbol van Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam. (afbeelding: Regio8)

Paul Berntsen haakt in op promotiekansen De Graafschap

Paul Berntsen haakt in op de promotiekansen van De Graafschap. De Kampioensbakker uit Didam lanceerde de Superboerenbol, vernoemd naar de geuzennaam...

Foto: Bakkerij Bekkers

Bekkers haakt al voor behalen titel in op kampioenschap PSV

PSV moest de wedstrijd tegen Ajax zondagmiddag nog wel winnen, maar het vertrouwen bij Bakkerij Bekkers was zó groot, dat de Veghelse bakker sinds...

Foto: Pandriks Bake Off

Inspelen op trends met bake-off- en make-offproducten

Bake-off en make-off blijven onverminderd populair in het ambacht. Met deze producten kan zeer gemakkelijk worden ingespeeld op trends, zoals een...

Menukaart

Menukaart

De zomer loopt op zijn retour. Kinderen gaan weer naar school en je vakantie is een mooie herinnering.

Wim Kannegieter, directeur Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij

Tijd voor nieuwe inspiratie

Wat zijn de seizoenen toch fantastisch. De dagen zijn aan het lengen. Het voorjaar is in volle bloei en gaat deze maand over in de zomer. We hebben...

Joris Telders.

Variëren met veelzijdige browniecarré

Christian van Kempen van Christian Chocolaterie Patisserie in Oss, onlangs uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar, deelt een favoriet basisrecept...