Blog Mark Wils: 'Wel Frankrijk, maar geen camping voor onze bakkers'
Het gebak is op, d'r liggen nog wat verwaaide confetti-snippers tussen de deegmachines en de slingers zijn vandaag teruggelegd in de doos. Zelf...
Het gebak is op, d'r liggen nog wat verwaaide confetti-snippers tussen de deegmachines en de slingers zijn vandaag teruggelegd in de doos. Zelf...
Pandriks in Meppel is overgenomen door het Franse Bridor, een dochteronderneming van Le Duff Group. Pandriks zal verdere groei en ontwikkeling...
Genoeg personeel vinden én houden is een uitdaging waarmee bijna iedere bakker worstelt. Bakkerij Floor van Lieshout slaagt er behoorlijk goed in om...
Het Amsterdams Stagepact MBO is dinsdag 9 april ondertekend door de Amsterdamse wethouder MBO en Economische Zaken, werkgeversorganisatie VNO-NCW,...
Zonder medewerkers draait de oven niet, blijven de broden ongebakken, en staat de toonbank leeg, worden jouw klanten niet verwend. Het vinden van...
FoodBase, onderdeel van de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, reorganiseert haar activiteiten en brengt deze terug naar de kern: Hygiëne &...
De voorjaarsvakantieperiode ligt achter ons en medewerkers zijn alweer plannen aan het maken voor de mei- of de zomervakantie. Er zijn ook...
In totaal 43 regiokampioenen hebben zich de afgelopen weken geplaatst voor het NK Jeugdvakwedstrijden, volgende week in Wageningen. Op 10 april...
Het boek 'Vinden, binden & boeien' bevat 51 tips voor personeelsbeleid in zowel de retail, zorg als de horeca. Ook bakkerij-ondernemers kunnen hun...
Ritchie Soekhlal, eigenaar van Patisserie Tummers, is enthousiast over het digitale introductieprogramma van Bakkracht. Nieuwe medewerkers kunnen...