Alles over Hidde de brabander

Beeld: Jan Willem Schouten

Meester Patissier Hidde de Brabander inspireert met 3D-foodprinter...

Zijn boeken en televisiewerk maakten van Hidde de Brabander een bekende Nederlander, maar hij blijft vooral banketbakker. De nieuwbakken Meester...

Food Experience Day van FIA laat zien hoe leuk de bakkerijsector is

Food Experience Day van FIA laat zien hoe leuk de bakkerijsector is

De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...

Winnares Jiska Lobbert, presentatrice Laurien Verstraten, en tweede- en derdeprijswinnaars Ruben Koelman en Larissa Boden (vlnr). Foto’s Oscar van der Wijk

'Wall of Fame' in de bakkerij groeit verder - winnaars Gouden Gard en...

De wedstrijden om de Gouden Gard en de Talentenprijzen hebben ook dit jaar weer prachtwinnaars toegevoegd aan de 'Wall of Fame' in de brood- en...

Veenhuizen Ice Cream Experience dagen: leer alles over ijs, apparatuur en trends

Veenhuizen Ice Cream Experience dagen: leer alles over ijs,...

Veenhuizen houdt op dinsdag 1 en woensdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur de eerste Ice Cream Experience dagen. Het event is heel geschikt voor...

Paris Brest: soes en ijs gecombineerd.
Foto: Hidde de Brabander

Paris Brest van Hidde: stoere soes gevuld met roomijs en vreemde...

Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...

Henry de Groot (r) neemt de hoofdprijs namens Rosanne Buitenhuis in ontvangst, uit handen van Hidde de Brabander.

Aardbeienslof naar een hoger niveau: Rosanne Buitenhuis (Bakkerij...

Rosanne Buitenhuis (Bakkerij Oonk Enschede) maakt de beste aardbeienslof van Nederland. Dat is de uitkomst van een spannende competitie op Landgoed...

Geef je snel op voor de wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland

Geef je snel op voor de wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland

De strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland barst dinsdag 31 mei weer los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke...

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Het IJscentrum organiseert een bijzondere chocolate-coated cursus: drageren en grab & go chocolade. Op 29 en 30 maart kunnen ijsbereiders, bakkers en...

Koppert Cress lanceert Nederlands vanille

Koppert Cress lanceert Nederlands vanille

Koppert Cress lanceert een exclusief assortiment aan Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille; een orchideeënsoort die pas na drie jaar...

Het buffet is opgesteld als een vanitas stilleven, inclusief schedel en een uit chocolade getrokken  wereldbol.
Foto's: Michiel van der Spek

Hidde de Brabander vanaf nu dubbele Meester

Nederland telt slechts drie Meester Patissiers. Eén daarvan is Hidde de Brabander. Woensdag 10 november 2021 kreeg De Brabander er een titel bij....