Expert Karl De Smedt: 'Sleutel van jouw toekomstig desembrood ligt in...
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
Morssink Dé Bakker introduceert een nieuw brood dat de authentieke smaak van Helmond bevat: Helmond's Desem. Dit brood is gemaakt met een speciaal...
Na bijna drie jaar vanuit haar garage een micro-bakkerij te hebben gerund, zet Ellen van Duijn de volgende stap. In september opent ze haar...
'Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.'...
Op de voorjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Ko Pots en zijn dochter Rianne uit Rolde...
Een kritische vakjury heeft tijdens de voorjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde een veertigtal desembroden door haar handen laten gaan. Bij de...
Beko Techniek en VoorDeeg starten 17 mei met een nieuw concept Voortissimo®, het merk waaronder advies, kennis, trainingen, creativiteit, processen...
De vraag naar volkoren producten stijgt en wint aan populariteit. Ireks heeft om die reden Volkoren Speciaal samengesteld. De bakker kan er naar...
Marije Bakt Brood neemt thuisbakkers in #DESEMber digitaal mee 'op rijs'. In een gratis en praktische online cursus helpt ze liefhebbers over de hele...
Bakkerijdocent Mark Wils gaat met iedere vezel in zijn lijf 'voor' ambachtelijk, rustiek brood. Terwijl ook hij aan het begin van deze eeuw is...