Bakkerswereld nummer 9 2023
Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en...
Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en...
Herman Schepers, De Echte Bakker uit Sleen heeft zijn titel met succes verdedigd en is wederom de beste kerststollenbakker in de landelijke...
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.
Sinterklaas blijft het feest van de zoete lekkernijen. Koploper qua inkoop dit jaar is strooigoed, zoals pepernoten en kruidnoten. Dat wordt door 30%...
Met oliebollen kun je niet alleen scoren in de decembermaand, maar je ook onderscheiden én je bedrijf op de kaart zetten. In deze serie verdiepen we...
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....
Bij het bakken van typische decemberproducten, zoals kruidnoten, pepernoten, taaitaai en speculaas, kan mogelijk het schadelijke stofje acrylamide...
Via voorrondes waarin 110 amandelstaven zijn gekeurd, belandden er uiteindelijk 16 in de finale. Scheidend Echte Bakker John Treur bakt de...
Frituurproducten spelen een belangrijke rol in het assortiment van de bakkerij. Hiermee kun je je onderscheiden, je bedrijf op de kaart zetten én...
Worden er nog beulingen gebakken? Er zullen weinig mensen zijn die het woord ooit gehoord hebben, laat staan een beuling hebben gegeten. Speciaal...