Alles over Cursus

Foto's: Bakery Institute

Bakery Institute lanceert nieuw traject: Chefsdagen Banket

Met welk assortiment spreek je toekomstige klanten aan qua moderne afwerking en smaak? Zijn de hardlopers ook de producten je het meest op verdient...

Schrijf je nu in voor de cursus 'Alcohol in ijs' in het IJscentrum

Schrijf je nu in voor de cursus 'Alcohol in ijs' in het IJscentrum

IJs met daarin een alcoholisch drankje verwerkt klinkt natuurlijk lekker en verfrissend. Maar heel makkelijk om te bereiden is het niet. Wat maakt...

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Het IJscentrum organiseert een bijzondere chocolate-coated cursus: drageren en grab & go chocolade. Op 29 en 30 maart kunnen ijsbereiders, bakkers en...

Marijke Bakt Brood neemt thuisbakkers mee 'op rijs'

Marijke Bakt Brood neemt thuisbakkers mee 'op rijs'

Marije Bakt Brood neemt thuisbakkers in #DESEMber digitaal mee 'op rijs'. In een gratis en praktische online cursus helpt ze liefhebbers over de hele...

Nederlandse AI Coalitie: AI-cursus interessant voor industriële bakker

Nederlandse AI Coalitie: AI-cursus interessant voor industriële bakker

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft in samenwerking met de Topsector Agri & Food en Groenpact de eerste AI-cursus voor de sector Agri en Food...

Google biedt workshops in online marketing voor versspecialisten

Google biedt workshops in online marketing voor versspecialisten

Google biedt vanaf 18 oktober in samenwerking met onder meer de brancheorganisatie NBOV speciale workshops, masterclasses en coaching sessies aan...

HAS Hogeschool. Foto: Archief Bakkerswereld

HAS Hogeschool houdt cursus Levensmiddelenchemie

HAS Hogeschool start op 16 november de Cursus Levensmiddelenchemie. De cursus is bestemd voor iedereen die betrokken of verantwoordelijk is voor (de...

Graanbarista Marije Pelgrum

Graanbarista Marije Pelgrum lanceert glutenvrije broodbakcursus

Marije Bakt Brood viert op woensdag 20 oktober haar éénjarig bestaan met de feestelijke lancering van een glutenvrije broodbakcursus. Afgelopen jaar...

Foto: archief Bakkerswereld

Webinars over de aanpak van psychosociale arbeidsbelasting

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is verantwoordelijk voor meer dan de helft van het ziekteverzuim. Werkdruk en ongewenste omgangsvormen zijn een...

Twee lessen lang stond de opleiding Gistdegen van Bakery Sweets Center (BSC) in het teken van desem.

Zelf desem maken bij opleiding Gistdegen: verzorgen, voeden en delen

Twee lessen lang stond de opleiding Gistdegen van Bakery Sweets Center (BSC) in het teken van desem. Onder leiding van Christa Bruggenkamp maakten de...