Geen zin om eten te koken. Geen punt. Niet lang geleden waren er grofweg drie opties om snel thuis eten op tafel te hebben. De snackbar, de Pizzeria of de Chinees. Vandaag de dag is het pallet aan afhaal en bezorg mogelijkheden vele malen groter.
Veel verenigingen vieren de zomer. Een voetbaltoernooi, een hockey toernooi of een open tennis toernooi. Er is veel te beleven in de zomer langs de velden.
Wanneer je 'opgesloten' zit in de bakkerij heb je weinig beeld van wat er verder in de wereld om je heen te doen is.
Vrouwen bloot, handel dood. Een waarheid als een koe voor menig brood- en banketbakkerij.
Het is nu al weer meer dan een week geleden dat Google de wereld versteld liet staan van de nieuwe mogelijkheden met Google' s assistent. Wat betekent dit voor u als bakker?
Vorig jaar sloot een lokale horecagelegenheid definitief haar deuren. Het was een illustere kroeg waar veel van mijn leeftijdsgenoten hun jeugd doorbrachten. Gebrek aan vernieuwing en concurrentie waren oorzaken voor de teloorgang van deze ooit zo drukke kroeg.
De Wereldbank zet de toon aan het begin van week 17 in het denken over 'later'! In een nog uit te brengen rapport later in dit jaar pleit de Wereldbank voor lagere minimumlonen en meer vrijheid voor bedrijven om werknemers te ontslaan. Nu.nl bericht hierover en ik voel dat ik erover moet schrijven. Het gaat in het
Hoe moeilijk kan het zijn om iets heel nieuws te verzinnen? Iedere week openen er nieuwe winkels in je omgeving en dan denk ik nog niet eens aan de online winkels. Maar wat opvalt, is dat zonder uitzondering alles al bestaat. Is nieuw wel echt nieuw?
Je ligt 's nachts in bed te woelen en kunt de slaap maar niet vatten. Je gedachten zijn bij dat nieuwe lekkere brood dat je morgen voor het eerst in je winkel gaat leggen. Of die nieuwe koek, of die nieuw bavaroise die je verwerkt hebt in jouw nieuwe creatie.
De lente is begonnen. De kou is uit de lucht en het zonnetje gaat schijnen in onze bedrijven en dat gevoel moeten we vasthouden en koesteren. Niets ervan dat de asperges nog op zich laten wachten. Laat het uw klanten weten. In onze winkels liggen ze op de toonbank met een bord erbij. Wij hebben ze wel! Verse asperges uit de koude grond. Voor u verwerkt in onze heerlijke voorjaarsquiche. Een luchtige bladerdeeg bodem met verse asperges, spek en ui. Om van te smullen!