Whitepapers Bakkerswereld

 • Het beste van 2018

  Bakkerswereld heeft de beste artikelen van het afgelopen jaar voor je gebundeld in een special! Lees de mooiste verhalen, ontdek de lekkerste recepten en leer van de beste tips en adviezen van het afgelopen jaar.

  Lees de whitepaper


 • Alles wat u moet weten over de AVG

  Vanaf 25 mei geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), een Europese verordening die de privacy van burgers beter beschermt. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. De AVG stelt strenge eisen aan hoe u als organisatie om moet gaan met persoonsgegevens.

  Lees de whitepaper • Beste van

  Het beste van Bakkerswereld van 2017

  Goede verhalen horen niet in de la te verdwijnen. Aan het eind van het jaar wil Bakkerswereld graag een aantal artikelen uit het magazine met u delen. Om deze reden hebben wij de beste artikelen van het afgelopen jaar voor u gebundeld.

  Lees de whitepaper • bakkerijgeschiedenis

  Acht decennia bakkerijgeschiedenis

  Bakken is al zo oud als de wereld. Bakken met gist zo oud als de eerste Egyptenaar die dat procedé bij toeval ontdekte. Publiceren over bakken en de bakkerij is wat minder oud, voor Bakkerswereld gaat dat 80 jaar terug. In dit document blikken we terug op acht decennia bakkersgeschiedenis. Het is een kleine -onvolledige- greep uit de historie van de bakker en het vakblad, maar biedt wel een boeiend inkijkje in het verleden.

  Lees de whitepaper


 • Marketingrapport Bakkerijbranche

  Marketingrapport Bakkerijbranche 2017

  Onder ondernemers in de bakkerijbranche is Bakkerswereld de meest bezochte vakwebsite, de meest ontvangen nieuwsbrief en het best gelezen vakblad. Dit is gebaseerd op gegevens uit het onafhankelijke marketingrapport Bakkerijbranche 2017 van Van Es Marketing Services – Marktdata.nl. In deze whitepaper presenteren we de belangrijkste conclusies op het gebied van Media en Communicatie uit het marketingrapport.

  Lees de whitepaper


Info over whitepapers en content marketing:

Op onze specifieke B2B Content Marketing website lees je meer over het maken van de ideale whitepaper:

En ook: Starten met content marketing in 5 stappen