nieuws

Ruby chocoladeletter met Liefmans niet aan te slepen in Breda

Strategie 2178

Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren hebben een grote hit te pakken met hun Ruby chocoladeletter met een vulling van Liefmans. In een week tijd zijn er al ruim tweehonderd roze letters verkocht.

Ruby chocoladeletter met Liefmans niet aan te slepen in Breda
Foto: Facebookpagina Banketbakkerij H. van Haaren

Natasja van Mook, van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren uit Breda, kan haast niet geloven dat de Ruby chocoladeletter met Liefmans zo populair is. ‘Deze variant is spontaan bedacht. We wilden een chocoladeletter maken met de roze Ruby chocolade. Hier wilden we iets speciaals meedoen, we zaten eerst aan versiering met M&M’s of spikkels te denken.’ Van Mook hoorde onlangs jonge meiden in haar zaak praten over het Liefmans biertje. Toen ze zelf laatst in een speciaalbiercafé was heeft ze het biertje geproefd. ‘En toen viel het kwartje, we moeten de Ruby chocoladeletter met Liefmans gaan maken.’

Liefmans fruitesse

De nieuwe roze chocoladeletter werd door Van Mook volop gepromoot op Facebook. Van Mook: ‘Liefmans reageerde heel leuk op onze chocoladeletter. Ze hebben zelf ons bericht op hun pagina gedeeld en willen binnenkort ook een speciale actie bedenken.’

Licor 43

In 2017 had de banketbakkerij al een chocoladeletter met Licor 43 in het assortiment. ‘Die letter liep leuk, maar zo hard als het nu gaat, dat hebben we toen niet meegemaakt.’

Reageer op dit artikel