nieuws

Gele kubus als geel gebakje

Strategie 403

Pierre Kegels van lunch- en werkcafé The Workstation en Stephan Stienstra van Patisserie Christiaan hebben samen een nieuw Arnhemse gebakje ontwikkeld in de vorm en de kleur van de gele kubus.

Gele kubus als geel gebakje
Ontwerp van de nieuwe evenementenlocatie in Arnhem.

De mini-kubus verwijst naar een hele grote variant op het Gele Rijdersplein in de stad. Deze grote, gele kubus is de nieuwe evenementenlocatie van Arnhem. Daar zijn Pierre Kegels van lunch- en werkcafé The Workstation en Stephan Stienstra van Patisserie Christiaan zo blij mee dat ze het op een speciale manier willen vieren. Het is de bedoeling dat het nieuwe gebakje telkens wordt aangepast aan de seizoenen, dus momenteel krijgt het een winterse vulling.

Reageer op dit artikel