nieuws

Bakkerij Bos zoekt ambassadeurs

Strategie 836

Hans Peter Winter van Banketbakkerij Bos in Den Helder is op zoek naar mensen die willen investeren in het nieuwe Bakkerij Café aan de Beatrixstraat. Inmiddels is via het internetplatform ’geldvoorelkaar.nl’ al bijna 120.000 van de 210.000 euro die nodig is voor de inrichting van de nieuwe zaak toegezegd.

Bakkerij Bos zoekt ambassadeurs

Alle mensen die via ’geldvoorelkaar.nl’ geld investeren in Banketbakkerij Bos worden als het ware ambassadeurs van het bedrijf. Ze krijgen in vijf jaar tijd keurig hun geld terugbetaald, met een rente van acht procent. Daarnaast ontvangen ze een cadeaubon, die te besteden is in het nieuwe Bakkerij Café.

Belevingswinkel

De nieuwe zaak gaat op 24 januari open. Bakkerij en winkel zitten dan weer onder één dak. Volgens Winter wordt het een belevingswinkel, vol met glas, zodat de klant kan zien wat er in de bakkerij gebeurt. Daarnaast wil de ondernemer zich meer richten op afhaalmaaltijden, zoals quiches en soepen bij voorbeeld. In de nieuwe zaak hoopt Winter een omzet van ruim zes ton te realiseren.

 

Reageer op dit artikel