nieuws

Veganistische brood- en banketbakkerij A&J Bakery in Utrecht gesloten

Strategie 709

De veganistische brood- en banketbakkerij A&J Bakery in Utrecht is gesloten. De Utrechtse Internet Courant meldt dat klanten de zaak aan de Amsterdamsestraatweg zondag 7 oktober de laatste keer konden bezoeken.

Veganistische brood- en banketbakkerij A&J Bakery in Utrecht gesloten
Op de website van A&J Bakery prijken nu nog producten, maar daarop gaan de eigenaren veganistische kookvideo’s posten. Afbbeelding: A&J Bakery

De eigenaren van de bakkerij, de Poolse Wojtek en Marika, hebben hun activiteiten gestaakt, omdat de zaak Amsterdamsestraatweg te klein zou zijn voor hun ambities. Zij laten het online medium weten ‘ook lunches en diners te gaan verzorgen’ en daarvoor te zoeken ‘naar een groter pand’. Ze spreken op de website de hoop uit over circa drie maanden opnieuw open te gaan, maar dan in het centrum van de Domstad. Waar, dat is vooralsnog onbekend.

Kookvideo’s

Tot die tijd verzorgen Wojtek en Marika, die in de naam van de in augustus 2017 geopende A&J Bakery de initialen van de voornamen van hun dochters verwerkten, pop-updiners in een café. Op de website van hun zaak prijken nu nog producten, maar daarop gaat het Poolse stel veganistische kookvideo’s posten, aldus Utrechtse Internet Courant.

Reageer op dit artikel