nieuws

Bakkerij Support lanceert bakkersquiz.nl

Strategie 736

Bakkerij Support lanceert bakkersquiz.nl

Bakkerij Support, het bedrijf van Joep Gommans, heeft onlangs het quizplatform bakkersquiz.nl gelanceerd. Bakkersquiz voorziet in de behoefte om op een speelse manier kennis te delen met consumenten of medewerkers. Bakkersquiz kan op maat gemaakt worden voor iedere individuele ondernemer.

‘In de afgelopen jaren heb ik diverse keren een quiztool ingezet voor klanten. Ik merkte daarbij dat we vaak tegen beperkingen aanliepen voor wat betreft de technische mogelijkheden of vormgeving van de quiz. Als bakker wil je graag je eigen merk uitdragen, een quiz moet dus in de eigen huisstijl gegoten kunnen worden. We liepen daarnaast tegen privacy gevoeligheden aan. Wanneer je klanten of medewerkers een quiz laat invullen dan wil je natuurlijk wel dat de hostingpartij betrouwbaar met de data omgaat. Dat is lang niet altijd aan de orde bij standaardoplossingen. Enkele maanden geleden besloot ik daarom te investeren in een quizoplossing op maat op mijn eigen webservers’, zegt Joep Gommans van Bakkerij Support.

Bakkersquiz

Je kunt met een bakkersquiz op een speelse manier kennis delen. Voor klanten kun je bijvoorbeeld denken aan een ‘volkorenquiz’ of ‘desemquiz’. Gommans: ‘Het mooie van deze oplossing is dat je naast het tonen van tekst, foto of video ook mogelijkheden hebt om na het invullen de deelnemer via het eindscherm en de e-mail te voorzien van extra informatie. Waarom is een bepaald antwoord goed of fout? Welke soorten volkorenbroden heb jij de klant eigenlijk te bieden? En wil je nog een waardebon geven aan deelnemers? Voor twee klanten bouwen we op dit moment aan een eigen online leeromgeving.’

Kennis bijhouden

Bij indiensttreding doorloopt de nieuwe medewerker de op maat gemaakte leeromgeving bestaande uit meerdere modules zoals productkennis, bedrijfskennis en wet- en regelgeving. Wanneer de medewerker een score van tachtig procent of hoger haalt krijgt deze een certificaat. Medewerkers die negentig procent of hoger scoren krijgen een leuk extraatje. Ook bestaande medewerkers kunnen jaarlijks een ‘opfrisquiz’ doorlopen om de (vak)kennis op het gewenste peil te houden.

Reageer op dit artikel