nieuws

Bakkerij Gorthuis haakt ludiek in op televisiehit de Luizenmoeder

Strategie 1365

Bakkerij Gorthuis heeft een speciaal broodje gemaakt voor schoolkinderen: het Luizenbroodje. Een verantwoorde traktatie voor kinderen. Het uitdelen van de speciale Luizenbroodjes n.a.v. de hitserie de Luizenmoeder op de Klimopschool in Hoofddorp was een succes.

Bakkerij Gorthuis haakt ludiek in op televisiehit de Luizenmoeder

Bakker Peter Gorthuis werd toegezongen door de klas toen hij binnenkwam met de Luizenbroodjes. De luizenbroodjes zijn een verantwoord tussendoortje van volkoren rozijnenbrood met stukjes verse appel en amandelen.

Succes

De kinderen waren erg enthousiast over de Luizenbroodjes. Zelfs de kindjes die normaal geen rozijnen lustte aten hem met enthousiasme op. Ze vonden hem zelfs zo lekker dat een aantal hun ouders had geappt om dit te vertellen, deze ouders stonden direct daarna al bij Bakkerij Gorthuis in de winkel de broodjes te kopen.

Gezond eten is lekker

Directeur Antoine Peters van de Klimopschool werkte graag mee aan de traktatie van Bakkerij Gorthuis. ‘Het is goed om de kinderen te laten zien dat gezond eten ook lekker is en je dus niet altijd snoep hoeft te hebben om iets lekkers te eten.’

Gezien het succes blijft het Luizenbroodje voorlopig dan ook nog even in het assortiment van bakkerij Gorthuis.

Bekijk hier de video waarop Peter Gorthuis de Luizenbroodjes uitdeelt.

Foto's

Reageer op dit artikel