nieuws

Producten Lochemse Bakkerij Dick ten Broeke bij plaatselijke Plus

Strategie 1043

Producten Lochemse Bakkerij Dick ten Broeke bij plaatselijke Plus
Foto: Tetske Fikst't

Een speciaal geselecteerd assortiment brood en lekkernijen van hofleverancier Bakkerij Dick ten Broeke in Lochem ligt vanaf maandag 29 januari bij supermarkt Plus Cornelis in die Gelderse stad.

‘Ik werd onlangs benaderd door PLUS Cornelis en was eigenlijk direct enthousiast’, vertelt Dick ten Broeke. ‘Ons brood ligt al wel bij Superrr Almen, maar in een Lochemse supermarkt nog niet.’ ‘Wij zijn altijd op zoek naar het beste’, aldus Toon Stegeman, al meer dan 20 jaar versmanager bij Plus Cornelis. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat ons publiek behoefte heeft aan het kwalitatief goed brood van Bakkerij Dick ten Broeke. Onze samenwerking kan ons alleen maar versterken. Wij hebben in onze winkel meer lokale en streekproducten, dat is ook al erg succesvol.’

Speciale stelling

Vanaf maandag 29 januari is op de broodafdeling van Plus Cornelis een speciale stelling ingericht met diverse broden en producten van Bakkerij Dick ten Broeke. ‘Uiteraard leveren wij iedere dag vers. Het brood wordt gesneden en verpakt bij Plus Cornelis.’ Een kleine greep uit het assortiment: witbrood, tarwebrood, Achterhoeks grofvolkorenbrood, sesamvolkorenbrood, volkorenbrood, walnotenrozijnenbrood, krentewegge en zesgranenbrood. Toon Stegeman vult aan: ‘Uiteraard komen daar ook de zoete hardlopers bij als kruidkoek, Arnhemse meisjes, wortelnotentaart en de wereldberoemde kaneelcake.’

Brok kaneelcake cadeau

Speciaal om de unieke samenwerking te vieren krijgen alle klanten van 29 januari tot en met 4 februari 2018 bij Plus Cornelis bij aankoop van één heel brood van Bakkerij Dick ten Broeke een brok kaneelcake cadeau .

Reageer op dit artikel