nieuws

De Lekkere Dingen Bakker opent in Citymall Almere

Strategie 3416

De Foodpassage in Citymall Almere is een lekkere aanwinst rijker. De Lekkere Dingen Bakker, een begrip in Amsterdam en omstreken, opent er vandaag een gloednieuwe winkel.

De Lekkere Dingen Bakker opent in Citymall Almere
Foto: De Lekkere Dingen Bakker

Sommige Almeerders reden graag een stukje om voor de zoete lekkernijen en heerlijke broden van De Lekkere Dingen Bakker. Steeds vaker kregen ondernemers Remco Windhouwer en zijn broer Johan dan ook de vraag wanneer ze nou eens in Almere zouden openen. Vandaag is het zo ver en kunnen fans van versgebakken brood, de heerlijkste taarten en gebakjes een stuk dichter bij huis terecht. De belofte van De Lekkere Dingen Bakker is dat wat je vandaag koopt, ook vandaag is gebakken. Ook bijzonder is dat alle broden in het assortiment vrij zijn van E-nummers.
De winkel opent in de Foodpassage en meet 105 vierkante meter.

Voluit genieten

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Hudson’s Bay, Pull & Bear, M.A.C., Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen.

Reageer op dit artikel