nieuws

Ambacht & Business zet in op eendaags event

Strategie 82

Ambacht & Business zet in op eendaags event

In 2017 organiseert Ambacht & Business, het kennis- en inspiratieplatform voor de ambachtelijke bakkerij, een eendaags evenement voor bakkers. Op maandag 15 mei vindt het event plaats in Amersfoort met als thema: de nieuwe generatie consumenten.

Het Ambacht & Business-event staat volledig in het teken van de nieuwe generatie consumenten. Er komt een generatie aan die zich anders beweegt dan de bakker gewend is. De nieuwe generatie is druk, altijd (online) bereikbaar, gefocused op gezondheid maar houdt er ook van om in al die drukte te genieten van het leven. Dat heeft invloed op de manier waarop zij consumeren en daarmee ook op de rol van de ambachtelijke bakker.

Masterclasses

Tijdens het Ambacht & Business event biedt hoofdorganisator FrieslandCampina diverse masterclasses en kennisdemonstraties aan om in te spelen op die veranderende behoeften van de nieuwe generatie consumenten. Onder meer winkelbeleving en webshop-verkopen komen aan bod.

Bakkersvak

Ambacht & Business is vandaag op de Bakkersvak te vinden in stand K103. Daar wordt meer informatie over het event gegeven. Ook is er gelegenheid alvast in te schrijven voor het event op 15 mei 2017 in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Daarnaast kunt u zich ook via de website van Ambacht & Business inschrijven.

Reageer op dit artikel