nieuws

Beko Advies verhuist en lanceert nieuwe website

Strategie

Beko Advies verhuist en lanceert nieuwe website
De ‘look and feel’ van de nieuwe site van Beko Advies is aangepast aan de huisstijl van Beko Coöperatie. Foto: Beko Advies

Beko Advies verhuist vrijdag 27 januari van Maarssen naar Veghel en lanceert gelijktijdig een nieuwe website.

Beko Advies is hét bedrijfseconomisch kenniscentrum van de Nederlandse bakkerijsector. ‘Alles is persoonlijk maatwerk, omdat wij uitgaan van de ondernemer, zijn specifieke bedrijfssituatie en zijn lokale marktgebied’, aldus Beko Advies.

Overzichtelijk

Beko Advies biedt een keur aan activiteiten, adviestrajecten en bedrijfsvergelijkingen die overzichtelijk zijn weergegeven in de nieuwe website (Beko-advies.nl). De ‘look and feel’ van de nieuwe site van Beko Advies is aangepast aan de huisstijl van Beko Coöperatie. Uiteraard is deze website responsive, en dus uitstekend te bekijken via mobiel of tablet.

Snel en gemakkelijk

De website is zó opgebouwd, dat gebruikers snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. De verschillende diensten en de bedrijfsgegevens van Beko Advies zijn handig gebundeld onder zes ‘knoppen’: Managementdashboard, Advies, Trainingen, Studiegroepen, Over Beko Advies en Contact. En om het gebruikers nog gemakkelijker te maken vinden zij op elke onderliggende pagina aan de linkerkant een zogenaamd snelmenu met relevante en specifieke onderwerpen of links naar andere websites of aanvullende onderwerpen elders op de site.

Reageer op dit artikel