nieuws

Bakkerij Gorthuis pakt bakwedstrijd groots aan

Strategie 35

Bakkerij Gorthuis organiseert de bakwedstrijd ‘Heel Hoofddorp bakt taart’. In de jury zitten Peter Gorthuis, bakkers Pim en Remy van bakkerij Gorthuis en SBS-presentator Viktor Brand.

Bakkerij Gorthuis pakt bakwedstrijd groots aan
Bakkerij Gorthuis

Op zaterdag 17 september vindt bij bakkerij Gorthuis in Hoofddorp de grote taartenbakwedstrijd ‘Heel Hoofddorp bakt taart’ plaats. Dat wil overigens niet zeggen dat er alleen Hoofddorpers mee mogen doen. ‘Nee hoor, aldus Aria Gorthuis, heel Nederland mag van ons mee doen, maar omdat wij zelf in Hoofddorp gevestigd zijn vonden we het toepasselijk om Hoofddorp in de titel te betrekken. Maar iedereen die het leuk vind om zijn taart eens te laten keuren door echte professionele bakkers is welkom om mee te doen met deze wedstrijd.’

Smaak en originaliteit

De taarten worden beoordeelt op smaak en op originaliteit. Peter Gorthuis zelf en zijn bakkers Pim en Remy gaan de taarten keuren samen met presentator Viktor Brand. In een filmpje roept Brand alle thuisbakkers op om aan de wedstrijd mee te doen.

Reageer op dit artikel