nieuws

Pijpers Brood & Banket op scherp voor Bakker met Ster

Strategie

Bij Pijpers Brood & Banket in Venlo-Blerick staan alle medewerkers op scherp. Het wachten is op de mysteryshoppers van Bakker met Ster. Via nieuwsberichten op Facebook leven inmiddels alle klanten mee.

Pijpers Brood & Banket op scherp voor Bakker met Ster
Patrick en Ireen Pijpers. Foto: Bert Jansen

Ondernemers Patrick en Ireen Pijpers hebben enkele jaren geleden ook deelgenomen aan Bakker met Ster, maar gingen toen nét niet door naar de finale. ‘Echt zuur’, noemt Ireen dat. Daarom zijn de verwachtingen deze editie hooggespannen. ‘We zijn flink met de verbeterpunten van toen aan de slag gegaan en hebben ons bedrijf op diverse gebieden echt verbeterd. We hebben de puntjes op de i gezet. Daarom zijn we nu opnieuw heel benieuwd naar het oordeel van derden.’

Niet alleen onder de medewerkers leeft de deelname aan Bakker met Ster. Ook trouwe klanten leven inmiddels volop mee. ‘Momenteel delen we bij de kassa kaartjes uit met de vraag of klanten een online enquête over ons willen invullen. Daarnaast vragen we aandacht op Facebook voor het klanttevredenheidsonderzoek. We horen regelmatig ‘Dat redden jullie makkelijk!’ of ‘Jullie verdienen het’. Erg leuk om te horen natuurlijk, maar we moeten het nog wel waarmaken!’ Patrick is erg benieuwd naar de uitkomsten van de klantenenquête. ‘Voor hen doen wij het iedere dag. Daarom is het klanttevredenheidsonderzoek voor ons een belangrijk juryonderdeel van Bakker met Ster.’ De Limburgse ondernemers vinden klantvriendelijkheid, gastvrijheid en beleving in de winkel een vanzelfsprekendheid. ‘Dat mogen consumenten verwachten bij een specialist zoals hun ambachtelijke bakker.’ Of de jury van Bakker met Ster het goed genoeg zal vinden? Pijpers trekt een vragend gezicht. ‘De lat ligt hoog. We weten het in mei!’

Lees meer over de deelname van Pijpers Brood & Banket aan Bakker met Ster 2015-2016 in de aankomende editie van Bakkerswereld.

Bakkerswereld volgt deze maanden twee bakkerijen die zich hebben ingeschreven voor Bakker met Ster en Ambacht & Business. Het gaat om Pijpers Brood & Banket in Venlo-Blerick en Banketbakkerij Van Dijk in Gouda. In het magazine en via de digitale nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van hun deelname, ervaringen en belevenissen.

Reageer op dit artikel