nieuws

Fotoreportage: Bakkersvak

Strategie

Fotoreportage: Bakkersvak

Bakkerswereld presenteert een impressie van de drukke en gezellige Bakkersvak 2016, de tweedaagse vakbeurs voor de ambachtelijke bakker, die ook dit jaar weer plaatsheeft in Autotron Rosmalen.

De Nationale Bakkersquiz van Bakkerswereld wekt de interesse van veel bezoekers. De kennis over het bakkersvak wordt door meerdere meerkeuzevragen getest. De quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Puratos, Uitzendbureau Het Ambacht en Broodt, zij stellen tevens fraaie prijzen beschikbaar voor de winnaars van de quiz.

Ambacht & Business
Op de Bakkersvak krijgen deelnemers van het eerste traject van Ambacht & Business de certificaten uitgereikt. Zij hebben het afgelopen jaar vier workshops bijgewoond; financiële training, communicatie training, grondstoffen workshop en de ambachtelijk produceren workshop.

Ambacht & Business geeft op de Bakkersvak met haar miniworkshops alvast een voorproefje van wat voor trainingen u dit jaar kunt volgen. De inschrijvingen voor het tweede traject van Ambacht & Business stromen binnen. Er kan ook via de website worden ingeschreven.

 

Reageer op dit artikel