nieuws

Bakker met Ster klaar voor winkelbezoeken

Strategie

Nu de tussentijdse rapportages met de beoordeling over de achterkant van het deelnemende bedrijf zijn verzonden, maakt Bakker met Ster zich klaar voor de winkelbezoeken. Vanaf volgende week gaan jury en mysteryshoppers op pad om de 135 deelnemende winkellocaties te beoordelen.

Bakker met Ster klaar voor winkelbezoeken

Een van de juryleden is Noor Wijn. Als voormalig formulemanager van Bakker van Maanen en initiatiefnemer van De Brooodzaak op diverse NS-stations is Wijn dol op het product brood. ‘Het is een prachtig, levend product en iedere dag weer anders!’. Bovendien heeft ze een passie voor winkels. Ze gaat de deelnemers aan Bakker met Ster beoordelen op uiteenlopende zaken: het aangezicht van de winkel, interieur, presentatie van de producten, verlichting, routing, uitstraling van het geheel en natuurlijk de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van de medewerkers. Wijn verheugt zich enorm op haar taak als jurylid van Bakker met Ster. ‘Ik wil de winkelbeleving bij ambachtelijke bakkers optimaliseren. Daarom houd ik ondernemers tijdens mijn bezoeken en naar aanleiding van mijn juryrapport een spiegel voor. Wat ervaart de klant nou eigenlijk in uw bedrijf?’ Ze heeft veel respect voor de deelnemers aan Bakker met Ster. ‘Dit zijn de brood- en banketbakkerijen die hun nek durven uitsteken. Ze willen beter worden dan ze nu al zijn. Iedere deelnemer aan Bakker met Ster zal nieuwe dingen leren en zichzelf daarmee op een hoger niveau brengen.’

In de aankomende editie van Bakkerswereld stelt Noor Wijn zich nader aan u voor.

Reageer op dit artikel