nieuws

Vipam exclusief distribiteur van Babbi voor Nederland

Strategie

Vipam exclusief distribiteur van Babbi voor Nederland
Gelato pistacchio. Foto: Babbi

Vipam is vanaf vandaag de exclusieve distribiteur voor Babbi in Nederland. Babbi is gevestigd in de Italiaanse regio Romagna, waar het hoorntjes, wafels en ingrediënten voor ijsmakers maakt. Het bedrijf is gestart in 1952. Babbi is vertegenwoordigd in inmiddels 74 landen en is toonaangevend in de ijsindustrie.

‘Met name dankzij het oprechte verse en pure gebruik van grondstoffen die nog altijd artisanaal zijn bereid, heeft Babbi een stevige positie in de wereld van ijsmakers’, aldus Vipam. ‘In Nederland was Babbi ondervertegenwoordigd en het bedrijf wil in samenwerking met Vipam de markt hier intensiever benaderen. De verkoop en distributiemogelijkheden van Vipam sluiten perfect aan op de wensen van Babbi.’

Lang gekoesterde wens

Voor Vipam is het ‘een lang gekoesterde wens’ om ook in het laagseizoen voor de banketbakkerij juist meer op ijsgebied te doen. Vipam: ‘Babbi past perfect in het streven van Vipam om hoogwaardige kwaliteitsgrondstoffen in de voedingsmarkt aan te bieden. Daarmee is er voor beiden partijen een win-winsituatie.’

IJsVak-Beurs

Vipam neemt in samenwerking met Babbi ook deel aan de IJsVak-Beurs die 2 en 3 februari wordt gehouden in Uden.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op de website van Vipam.

Reageer op dit artikel