nieuws

MOC-bakkers op studie- en inspiratiereis naar New York

Strategie

MOC, de Management Ondernemers Club van ambachtelijk bakkend Nederland, verzorgt van maandag 18 tot en met zaterdag 23 april een studie- en inspiratiereis naar New York. Aanmelding is mogelijk tot en met zaterdag 5 februari.

MOC-bakkers op studie- en inspiratiereis naar New York
De broodafdeling van Fairway market. Foto: Fairway market / Fairwaymarket.com

‘New York, the City that never sleeps, heeft het allemaal’, stelt MOC. ‘De 24-uurseconomie legt de New Yorkse retail geen windeieren. Op slechts zeven uur vliegen van Amsterdam vindt de foodliefhebber alles wat zijn hart begeert. Amerikaanse concepten overgoten met een Europees sausje, top of the bill-producten in zeer aantrekkelijk gepresenteerde winkels, dat maakt New York tot het absolute retailwalhalla. Niets is de Amerikanen te gek. Juist in The Big Apple vinden retailtrends hun oorsprong in innovatieve flagship stores, waarbij beleving gemeengoed is.’

Programma

Tijdens de studie- en inspiratiereis staan bezoeken aan zaken als Eataly, Whole Foods, Trader Joe’s, Fairway Market, Dean & Deluca, Chelsea Market, The Amish Market en Farmers’ Market op het programma.

Kosten

Deelname aan de reis kost €3420* per persoon op basis van een 1-persoonskamer en €2970* per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Inbegrepen in de reissom zijn alle transfers (vliegtuig en bus), verblijf in een 4-sterrenhotel met ontbijt, lunches en diners, diverse bezoeken en workshops en luchthaven- en toeristenbelasting. De kosten van het calamiteitenfonds en van een reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen. De reis vindt alleen doorgang bij voldoende deelname.

Meer informatie over de inspiratiereis is te vinden op de website van MOC-bakkers.

* = genoemde prijzen zijn onder voorbehoud

Reageer op dit artikel