nieuws

Bakkerij Jos Puts onderzoekt naamsbekendheid

Strategie

Bakkerij Jos Puts onderzoekt naamsbekendheid
Afbeelding: Bakkerij Jos Puts

Bakkerij Jos Puts doet onderzoek naar de naamsbekendheid van deze ‘ toonaangevende speler in de Limburgse bakkerijbranche’. Het familiebedrijf, dat dit jaar 110 jaar bestaat, heeft vestigingen in Born, Buchten, Echt, Grevenbicht, Herkenbosch, Ohé en Laak, Roosteren, Sittard, Urmond en Weert (Graafschap Hornelaan).

De enquête, die vijftien vragen omvat, is opgesteld door een derdejaars studente Commercieel Management. ‘Door middel van deze enquête wordt onderzoek gedaan naar de naamsbekendheid van Bakkerij Jos Puts. De gegevens worden anoniem behandeld. Het invullen van de enquête kost 2 tot 3 minuten tijd. Onder de geënquêteerden wordt een tegoedbon ter waarde van €20 verloot, te besteden bij alle filialen van Bakkerij Jos Puts’, aldus de Limburgse bakkerij op haar Facebook-pagina.

Ook voor bedrijven

Bakkerij Jos Puts is een toonaangevende speler in de Limburgse bakkerijbranche. ‘In ons familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat staan wij al sinds jaar en dag ook klaar voor leveringen aan bedrijven met onze beste kwaliteit en service. Wij verzorgen leveringen aan retail, bedrijfskantines, horeca, zorginstellingen, collega bakkers et cetera. Volgens van te voren gemaakte afspraken leveren wij dagelijks of wekelijks onze dagverse producten aan de diverse bedrijven’, aldus Bakkerij Jos Puts op de eigen website.

Reageer op dit artikel