nieuws

Bakker Borsch opent deuren in Foodpassage Citymall Almere

Strategie

Bakker Borsch opent deuren in Foodpassage Citymall Almere
Bakker Borsch

Liefhebbers van bijzonder én gezond brood kunnen sinds kort terecht in de Foodpassage in Citymall Almere. Bakker Borsch, specialist in spelt- en desembrood, opende er onlangs de deuren. Al het brood van deze bijzondere bakkerij is vrij van E-nummers, lactose en/of toegevoegde suikers.

De winkel is Almere is de tweede vestiging voor Bakker Borsch. De winkel verkoopt brood, gebak en taart, cake, koek en bonbons. Er wordt alleen gebruikgemaakt van biologische of fairtrade-grondstoffen. Vanwege het ruime aanbod van meer dan 35 spelt- en desembroden is Bakker Borsch specialist op dit gebied en dé plek voor liefhebbers van bijzonder brood.

Meer speciaalzaken

Bakker Borsch is gevestigd aan de Schippersgarage 21, in de nieuwe Foodpassage. Hier kunnen bezoekers nu al terecht voor de dagelijkse boodschappen bij Deen en Aldi. In de loop van het jaar zullen er meer speciaalzaken voor groente, fruit, vlees en overige culinaire producten of dranken openen.

Voluit genieten

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Mango, Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is ‘het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen’.

Meer informatie over Bakker Borsch is te vinden op de website Bakkerborsch.nl en meer informatie over Citymall Almere op de websites Citymall-almere.nl, Facebook.com/CitymallAlmere en op Instagram.com/citymall_almere/.

Reageer op dit artikel