nieuws

Bakkerij Olink opent in februari 2016 vestiging in Breukelen

Strategie

Bakkerij Olink opent een vestiging in Breukelen. De bakkerij en ijssalon in Maarssen hoopt daar midden februari 2016 klanten te mogen verwelkomen. Daarover bericht het regionale weekblad Vechtstroom.

Bakkerij Olink opent in februari 2016 vestiging in Breukelen
Bakkerij en ijssalon Olink in Maarsen. Foto: Bakkerij Olink

‘Er komt een open bakkerij, waar de hele dag door gebakken wordt. Veel banket en ook desembrood. Vanuit de winkel kijk je er in’, zegt Inge Olink op de website van Vechtstroom. ‘In januari begint de verbouwing, en dan hopen we medio februari de nieuwe winkel te kunnen openen.’

Oliebollen

Daar Olink de vestiging pas in de tweede maand van 2016 opent, stelt het lokale weekblad dat de inwoners van Breukelen dit jaar dus nog naar Maarssen moeten voor ‘de gewaardeerde, bekende oliebollen van de Maarssense bakker’. Bakkerij Olink werd in 2012 uitgeroepen tot winnaar van AD Nationale Oliebollentest. Het bedrijf kreeg als eindcijfer een 10. ‘Olink schiet raak met topbol. Alleen maar complimenten van de jury, superlatieven schieten tekort’, aldus de jury. ‘Een oliebol waar je van blijft eten, sterker nog: je neemt een tweede.’

Reageer op dit artikel