nieuws

Laatste kans voor inschrijving Kick-off Ambacht & Business

Strategie

De inschrijving voor de Kick-off dag van Ambacht & Business sluit op vrijdag 4 september. De Kick-off vindt op maandag 7 september plaats bij het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen.

Laatste kans voor inschrijving Kick-off Ambacht & Business

Schrijft u zich tijdens de kick-off dag in voor het gehele traject, dan krijgt u alvast een parkeerkaart voor uw persoonlijke parkeerplaats tijdens Bakkersvak 2016, waar een feestelijke afsluiting van het traject plaatsvindt. Het traject is geheel kosteloos. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom naar de kick-off dag!

Traject

Ambacht & Business biedt verschillende workshops en trainingen aan. De workshops en trainingen hebben betrekking op de thema’s financiën, grondstoffen, ambachtelijk produceren en communicatie: storytelling. Aan elke workshop kan één persoon uit de bakkerij deelnemen. Het is mogelijk om verschillende mensen naar de verschillende workshops te laten gaan. Zo is de training op het gebied van financiën vooral interessant voor de ondernemer terwijl de training communicatie weer interessant kan zijn voor het winkelpersoneel.

Aanmelden voor de kick-off dag op 7 september kan via de website www.ambachtenbusiness.nl.

Reageer op dit artikel