nieuws

Laatste kans tot inschrijven Ambacht & Business

Strategie

Inschrijven voor Ambacht & Business kan nog tot vrijdag 2 oktober. Veel bakkers hebben zich al ingeschreven voor het gratis kennistraject.

Laatste kans tot inschrijven Ambacht & Business
Alex Deuzeman verzorgd de eerste training van Ambacht & Business: financiën. Foto: Jan Willem Schouten

Patrick en Ireen Pijpers (Pijpers Brood en Banket) en Rob en Gerda van Dijk (Banketbakkerij Van Dijk) zijn daar voorbeelden van. Naast Ambacht & Business nemen zij ook deel aan Bakker met Ster. Het feit dat ze aan Ambacht & Business deelnemen is niet eens zozeer om de kans op sterren te vergroten, maar meer omdat de onderwerpen hen aanspreken en leerzaam lijken. Bakkerswereld gaat hen de komende maanden volgen in beide trajecten.

Financiële training

De eerste training die op het programma staat bij Ambacht & Business is van Alex Deuzeman en gaat over financiën. In groepjes van vijftien personen geeft hij de deelnemers inzicht hoe ze cijfers kunnen gebruiken om goede sturing aan hun bedrijf te geven.

Inschrijven

Meldt u zich nog voor 2 oktober aan voor Ambacht en Business via de website. Hier zijn ook de verschillende data van de workshops en trainingen te vinden. Als ondernemer schrijft u zich gratis in voor het gehele traject. U  kunt zelf alle trainingen bijwonen, maar het is ook mogelijk om iemand anders uit het bedrijf naar een training te sturen. Voor de verschillende trainingen kunt u uit verschillende data kiezen.

Reageer op dit artikel