nieuws

Drive-through broodjeszaak in Zeddam

Strategie

Drive-through broodjeszaak in Zeddam
Drive-through broodjeszaak Zeddam. Foto: Facebook

Zeddam is begin 2016 een drive-through broodjeszaak rijker, meldt Horecatrends. Eigenaresse Daphne Kempers (21) wil voorzien in de behoefte van streekgenoten naar Duitse broodjes, die daarvoor vaak de grens over rijden.

De nieuwe drive-through broodjeszaak zal zeven dagen per week open zijn van zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Er zijn naast de betaalbare belegde Duitse broodjes ook taartjes, koffie en wijnen te verkrijgen.

Crowdsourcing voor een goede naam

De naam van de zaak is nog niet definitief. Beekseweg is een mogelijkheid, maar Kempers nodigt creatievelingen uit om met ideeën te komen. Zij kunnen meedoen via de Facebookpagina Beekseweg.

Reageer op dit artikel