nieuws

Schrijf u nu in voor trainingsreeks Grip op je bakkerij

Strategie

Schrijf u nu in voor trainingsreeks Grip op je bakkerij
Afbeelding: Bakkerswereld

De inschrijvingstermijn voor de tweede serie Grip op je bakkerij is geopend. Deze zesdaagse training, verzorgd door Bakkerswereld en gesponsord door Koopmans Meel en Dawn Foods, helpt u op weg in uw bedrijfsvoering en leert u zich verder te ontwikkelen. De lessen Consumentenbeleving, Persoonlijk leiderschap, Productie en promotie en Bedrijfseconomie zijn afgestemd op de bakkerij en worden gegeven door bevlogen docenten en sprekers.

Eén van hen is Walter Fauser. Hij presenteert ‘Het dagelijks belang van het achterlaten van een positieve indruk bij anderen’. Binnen enkele seconden vormen mensen namelijk een oordeel over u en uw boodschap. De zogenaamde ‘eerste indruk’ heeft invloed op hoe u als persoon wordt beoordeeld.

Rendement

Daarnaast is ook André Wijnhorst bij het opleidingstraject van Bakkerswereld betrokken. Hij is aangesloten bij de Nationale Bakkerij Academie (NBA) en begeleidt veel bedrijven in het verbeteren van het rendement. Wijnhorst wil graag zijn enthousiasme en kennis delen met deelnemers binnen Grip op je bakkerij.

Spraakmakend

Helma Looman van Consumatics staat garant voor een spraakmakende presentatie met een combinatie van informatie uit de neuromarketing, psychologie en gastgerichtheid. Looman gaat graag aan de slag om concrete resultaten te boeken met de deelnemers.

Ook resultaatgericht is Peter de Jong, regiodirecteur van accountantsbureau Flynth. Door het FlynthVision-concept kunnen ondernemers doelgerichter werken dan ooit.

Inspiratietoer

Het trainingstraject, dat op maandag 14 september begint met een inspiratietoer, wordt begeleid door Hanneke te Boekhorst. Zij helpt alle deelnemers met het concreet bepalen van het doel en fungeert zes maanden lang als coach.

Naast de lessen zijn ook twee mystery visits deel van het traject; een voorafgaand als nulmeting en een na afloop van het trainingstraject.

Buddy’s

Deelnemende bakkers worden als ‘buddy’s’ gekoppeld. Doel hiervan is samenwerken en van elkaar leren. Voor alle deelnemers die het traject met goed gevolg afleggen, is er een certificaat.

Wilt u ook meer uit uw bedrijf en uit uw team halen, aarzel dan niet langer en schrijf u in via Gripopjebakkerij.nl.

Reageer op dit artikel