nieuws

Video: Deelnemers Grip op je bakkerij maken kennis met Gastologie

Strategie

Video: Deelnemers Grip op je bakkerij maken kennis met Gastologie
Jeannine Sok vertelt de deelnemers aan Grip op je bakkerij op de laatste van zes trainingsdagen over Gastologie. Foto: Koos Groenewold

Tijdens de laatste bijeenkomst van Grip op je bakkerij, dat dit jaar een vervolg krijgt, werden de deelnemers aan deze zesdaagse training door Jeannine Sok ingewijd in de Gastologie. Zij heeft deze methode uitgewerkt om bakker-ondernemers inzicht te laten krijgen in hun mate van gastvrijheid.

Na de lunch op de laatste trainingsdag verzorgde Jeannine Sok een presentatie voor de Grip op je bakkerij-deelnemers. Zij ontwikkelde de Gastologie-methode eerst voor de horeca en later ook  voor de bakkerij. Jeannine Sok toonde tijdens haar presentatie onder andere een parkeerbord met de boodschap ‘Leuk dat u er bent’. Dat is nog eens wat anders dan een verbodsbord. Voor de camera van Koos Groenewold vertelt Jeannine Sok over Gastologie en wat die methode kan betekenen voor bakkers.

Reageer op dit artikel