fotoreportage

Fotoreportage: kick-off Ambacht & Business

Strategie

Fotoreportage: kick-off Ambacht & Business

Op maandag 7 september vond de kick-off van het Ambacht & Business traject plaats in het FrieslandCampina Innovation Centre. Aan de hand van korte presentaties kregen de ondernemers een voorproefje van wat ze van de workshops en trainingen in het kennistraject Ambacht & Business kunnen verwachten.

Na de presentaties van de verschillende workshops en trainingen was er, onder het genot van een hapje en een drankje, de mogelijkheid om na te praten en in te schrijven voor het traject. Bent u niet aanwezig geweest op de kick-off dag? Dan kunt u zich alsnog voor het Ambacht & Business traject inschrijven! Tot vrijdag 2 oktober is de inschrijving geopend. Als ondernemer schrijft u zich gratis in voor het gehele traject. U kunt zelf alle trainingen bijwonen, maar het is ook mogelijk om iemand anders uit uw onderneming een training te laten volgen. Kijk voor meer informatie over het traject, de workshops en trainingen en de data waarop deze plaatsvinden op www.ambachtenbusiness.nl.

Foto’s: Jan Willem Schouten

Reageer op dit artikel