Leestips

Op alle plaatsen in de winkel is wat te beleven of te zien. Zoals hier bij bakkerij Van der Veer (Ede/Barneveld). Foto: Infrashop

Zo draagt winkelinrichting bij aan een optimale klantenbinding

Een persoonlijk winkelinrichting zorgt voor een optimale klantenbinding. Daarnaast wordt klantenbinding ook aangewakkerd door de klant te verrassen....

Foto: Studio Nijenhuis

Bosshardtje is tweede Amsterdamse koekje dat mensen verbindt

In navolging van het Eberhardtje, dat Amsterdammers moet verbinden, is een tweede verbindingskoekje gelanceerd. Het Leger des Heils en Stichting...

De Grijntjes van Bakkerij van der Grijn.

Deze Grijntjes houden klanten aan bakker gebonden

Bakkerij van der Grijn heeft een eigen spaarsysteem met muntjes: de Grijntjes. Belangrijk bij de keuze van een spaarsysteem is volgens Arto van der...

Chocoladeproductie in de fabriek van Barry Callebaut.
Foto: Barry Callebaut

Belgische media: Barry Callebaut wil meer dan 300 banen in België...

Diverse Belgische media melden dat Barry Callebaut 2500 banen wereldwijd schrapt, waarvan ruim 300 bij de fabrieken in België.

Deelnemers moeten elk in hun eigen klasse laten zien wat ze kunnen. Foto: archief Bakkerswereld

Jeugdige bakkers strijden om regionale eer, met NK-deelname in 't...

Breda trapt dinsdag 27 februari de regionale jeugdvakwedstrijden Zuid-West af. Venlo en Hoogeveen doen dat een dag later voor de regio's Zuid-Oost en...

Bloemen in brood.
Foto's: Theo Jennissen

De mogelijkheden van bloemen en brood, een verkenning door Ineke...

Er bestaan naar schatting 300.000 eetbare planten, maar de mens eet vooral tarwe, rijst en aardappelen. Kunnen we ons menu uitbreiden? Bloemen gaan...

Het eerste schip op biobrandstof dat Nedertarwe duurzaam vervoert.

Royal Koopmans vaart duurzaam: eerste Nedertarwe verscheept met 85%...

Royal Koopmans zet een historische stap naar een duurzamere toekomst. De graanspecialist vervoert voor het eerst Nedertarwe met een schip dat wordt...

Foodsector in rustiger vaarwater, personeel en grondstoffen blijven uitdaging

Foodsector in rustiger vaarwater, personeel en grondstoffen blijven...

Na een aantal turbulente jaren lijken de extreme uitdagingen voor de voedingsindustrie meer op de achtergrond te raken, verwachten analisten van ABN...

Bezoekers van de InterSicop lieten zich breed informeren over ingrediënten- en productontwikkeling, noviteiten in technologie en consumententrends. Foto's: InterSicop

Puratos voorspelt nieuwe golf aan plantaardige en technologische...

De brood- en banketbakkerij en chocolade-producenten gaan een revolutionaire ommekeer tegemoet. Dat is de boodschap uit het Taste Tomorrow-rapport...

Seaweed Food Solutions maakt zeewier-blends voor verschillende doeleinden.

Van hamburger tot brownie: scale-up maakt zeewier blends voor zoet en...

De scale-up Seaweed Food Solutions maakt zeewier-blends voor verschillende doeleinden in de voedingsindustrie. De blends kunnen volgens het bedrijf...