Klantenbinding: de Dunselmannetjes doen het met strooizout...
Bakkerij Dunselman introduceert een nieuwe smaak: Karamel Strooizout. Hiermee wil het bedrijf het landelijk strooizout-overschot het hoofd bieden.
Bakkerij Dunselman introduceert een nieuwe smaak: Karamel Strooizout. Hiermee wil het bedrijf het landelijk strooizout-overschot het hoofd bieden.
Chocoladespecialist De Bonte Koe introduceert de chocomaat: een snackautomaat waarin een aantal producten van De Bonte Koe worden aangeboden. De...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Diverse Belgische media melden dat Barry Callebaut 2500 banen wereldwijd schrapt, waarvan ruim 300 bij de fabrieken in België.
(Update) Paaseitjes en andere chocoladeproducten die nu in de schappen liggen, zijn duurder geworden. Economen van ABN Amro, RaboResearch en ING...
Sinterklaas blijft het feest van de zoete lekkernijen. Koploper qua inkoop dit jaar is strooigoed, zoals pepernoten en kruidnoten. Dat wordt door 30%...
De Bonte Koe Chocolade brengt in samenwerking met het Rotterdamse bedrijf Upfront een chocolade-eiwitreep op de markt. De combinatie van hoogwaardige...
De winkel van chocolaterie De Bonte Koe aan de Nieuwe Binnenweg 112 in Rotterdam is vernieuwd. In het nieuwe concept staan winkelen, proeven en...
De universele competitie voor chocolademeesters in 2025 lijkt nog ver weg, maar de voorrondes beginnen alweer vanaf januari 2024. Het thema is...