
Bakkerij Dunselman weet de aandacht op zich te vestigen met kunstmatige intelligentie. 'Wij streven naar vernieuwing en innovatie', zegt Barry...
Bakkerij Dunselman weet de aandacht op zich te vestigen met kunstmatige intelligentie. 'Wij streven naar vernieuwing en innovatie', zegt Barry...
Tony’s Chocolonely is door consumenten gekozen tot duurzaamste merk van Nederland. Daarmee stoot de chocoladeproducent De Vegetarische Slager van de...
ChocMans, een kleinschalige chocolaterie op Terschelling, heeft de eerste circulaire chocolade van Nederland ontwikkeld door 10 procent broodpasta...
De consumentenorganisatie Consumer Reports publiceerde half december 2022 dat er in extra pure chocolade in de Verenigde Staten gevaarlijk hoge...
‘We hebben het chocoladeproces opnieuw ontworpen: van teelt tot roosteren. Zo kunnen we in deze tweede generatie chocolade minder suiker toevoegen en...
We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...
Cynthia van der Giessen, eigenaar van Rubia Patisserie, heeft besloten te stoppen met haar bedrijf. Eind 2022 sluit zij de deuren van haar winkel in...
Belcolade zet de herlancering in van Belgische chocolade. Het bedrijf zet hiermee een in op een nieuw hoofdstuk in de wereld van chocolade.
Sinds 2018 maakt de familie Toebast, van de gelijknamige bakkerij in Hoevelaken, een groot deel van haar chocoladeproducten zelf. Dit werpt zijn...
Het Bakeplus Event Wereldse Smaken bij De Kaap in Zoelen op 19 en 20 september trok ruim 350 bezoekers. De beurs was geheel anders van opzet dan haar...