• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Opleidingen

Foto: Shutterstock

Wereld van de Bakkerij speelt in op personeelstekort in de sector

Stichting Bakkracht heeft Wereld van de Bakkerij gelanceerd. Dit online platform moet jongeren niet alleen enthousiasmeren voor het bakkersvak, maar...

Foto: Shutterstock

Leven lang leren: HAS komt met kloeke trainingen voor voedselmakers

HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...

HR-adviseur Derkjan Marsman in gesprek met de adviseur van WeCreate. Foto: Bakkracht

Leren van elkaar: Bakkracht vraagt aandacht voor harde en zachte...

Leren van elkaar en die kennis beter benutten, zowel als het gaat om harde als zachte vaardigheden. Het zijn enkele conclusies die te trekken zijn...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Introductie nieuwe lesmethode best wel spannend'

Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...

Food Experience Day van FIA laat zien hoe leuk de bakkerijsector is

Food Experience Day van FIA laat zien hoe leuk de bakkerijsector is

De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...

Het nieuwe Experience Center.

NordCap Experience Center voor inspiratie, verbinding en opleiding

AKE Ideal NordCap gaat voortaan verder onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opent de premium leverancier van foodequipment uit...

Foto: Shutterstock

Gilde Opleidingen begint met opleidingen E-commerce Specialist en...

Online verkoop, ofwel E-commerce, is niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven doen zaken online via hun website of webshop. Om die reden begint...

Mark Wils

Blog Mark Wils: ‘We steken graag handen uit mouwen’

Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...

Vorige week was de officiële aftrap van dit project waarbij initiatiefnemer Junion Hanenberg van IntelligentFood langs alle samenwerkingspartners ging om 2000 donuts uit te delen. Deze donuts zouden anders worden verspild.

Studenten brood- en banketopleidingen gaan samen met bedrijven...

Het MBO-onderwijs in Rotterdam-Rijnmond gaat samen met bedrijven in Rotterdam voedselverspilling tegen door middel van het project ‘Let’s change the...

Adrie Hirdes maakt zich zorgen over de toekomst van het vak. 
Foto's: Roel Dijkstra Fotografie/Robert Vos

Bakker Adrie Hirdes neemt na 50 jaar afscheid van het vak: ‘Ik mis de...

Adrie Hirdes stopt ermee. In 1972 begon hij zijn werkzame leven als bakker en enkele weken geleden zwaaide hij af. De ervaren rot in het vak leidde...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen