
Uit inspecties van de NVWA blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail, ambacht en horeca klanten niet goed...
Uit inspecties van de NVWA blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail, ambacht en horeca klanten niet goed...
Bakkerij Dunselman weet de aandacht op zich te vestigen met kunstmatige intelligentie. 'Wij streven naar vernieuwing en innovatie', zegt Barry...
Het is vrijdagavond. Samen met mijn jonge team ga ik naar een jeu de boules-baan. Hun idee. Ik vraag me af wat ze daar op hun leeftijd te zoeken...
In zijn vorige week verschenen magazine voor Pasen legt Aldi de nadruk op het Prestige-huismerk. De prijs van de Prestige-paasstol van 1000 gram is...
Tony’s Chocolonely is door consumenten gekozen tot duurzaamste merk van Nederland. Daarmee stoot de chocoladeproducent De Vegetarische Slager van de...
Het zag er lange tijd niet naar uit dat Joris van Voorthuizen bakker zou worden. De afstammeling van een bakkersfamilie koos voor een carrière in...
De bakker als graanbarista blijft essentieel in de een tijd waarin duurzaamheid, klimaat, mens- en diergezondheid vraagstukken zijn. Vanuit hun...
Bakkers vragen mij regelmatig om advies over het introduceren van een spaarsysteem. Is het nog wel van deze tijd? Zitten klanten er nog wel op te...
Hoe kun je je fysieke winkel het beste combineren met je online omgeving? Dat is voor veel ambachtelijke bakkers best een lastig vraagstuk. Bakker...
Remco van der Veer in Barneveld was de eerste ambachtelijke bakker in Nederland die een zelfscanner in zijn toen geheel vernieuwde winkel plaatste....