Meringue chocoladebroodje

Meringue chocoladebroodje

Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...

Recept: It takes two to mango

Recept: It takes two to mango

Op de eindejaarsbijeenkomst van Vipam op 4 oktober verzorgde Hidde de Brabander een inspirerende demonstratie. Hij liet diverse prachtige...

De chocolade-ganache-taart is een prachtig product voor verwenmomenten.

Foto's: Jan Willem Schouten

Chocolade ganache taart

Mike Onasse van het BoulangerieTeam maakte in 2015 dit chocoladetaartje met sinaasappel en ganache voor de Sigep in Rimini.

Joris Telders.

Variëren met veelzijdige browniecarré

Christian van Kempen van Christian Chocolaterie Patisserie in Oss, onlangs uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar, deelt een favoriet basisrecept...