• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Allergenen

Jos Rooijackers is als longarts betrokken bij het Landelijk Expertise Centrum Stoffengerelateerde Beroepsziekten.
Foto: V&G

Lexces zorgt voor nieuwe stap in de erkenning van bakkersastma

Sinds het najaar is het Lexces - Landelijk Expertise Centrum Stoffengerelateerde Beroepsziekten – opgericht. Dit samenwerkingsverband is een...

Lex Brakenhoff, bakker in hart en nieren. Foto: Brakenhoff

Het blog van Brakenhoff (5): chaos in het hoofd van Lex

Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs voor Bakkerswereld vertelt...

Foto: Bakker Bart

NVWA maakt inspectieresultaten bij bakkers per 1 februari 2023...

De inspectieresultaten van de NVWA bij bakkers en andere versspecialisten worden per 1 februari 2023 openbaar gemaakt. Momenteel worden uitsluitend...

Lex Brakenhoff, bakker in hart en nieren. Foto: Brakenhoff

Het blog van Brakenhoff (4): Lex gaat drie maanden van huis

Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs voor Bakkerswereld vertelt...

Foto: MartiOrbak/Bakkerij ’t Kraayennest

Allergenen op het etiket? Dit zijn de voorschriften

Het verstrekken van informatie over allergenen is onderdeel van de wettelijke etiketteringsvoorschriften. De vereisten voor het verstrekken van...

Lex Brakenhoff, bakker in hart en nieren. Foto: Brakenhoff

Het blog van Brakenhoff (3): Lex krijgt de genadeklap

Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs voor Bakkerswereld vertelt...

Lex Brakenhoff, bakker in hart en nieren. Foto: Brakenhoff

Het blog van Brakenhoff (2): 'Lex bungelt op het randje'

Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Haverlecithine toegelaten als emulgator in chocolade

Haverlecithine toegelaten als emulgator in chocolade

Er is een nieuw additief goedgekeurd voor gebruik in cacao- en chocoladeproducten. Het gaat om een nieuw soort lecithine uit haver.

Verkeerd etiket op Streeckgenoten Zonne Rogge van Borgesius

Verkeerd etiket op Streeckgenoten Zonne Rogge van Borgesius

Borgesius Holding BV en Albert Heijn waarschuwen voor Streeckgenoten Sterre Rogge. Door een fout in de productie is het etiket van Streeckgenoten...

Lex Brakenhoff, bakker in hart en nieren. Foto: Brakenhoff

Het blog van Brakenhoff (1): ‘Stront aan de knikker’

Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen