
Hans Som over productie vloerkadetten:´Een goeie kadet is wollig´
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. ‘En bakkers...
Bakkerij Oonk in Enschede maakte een aantal jaar geleden voor Bakkerswereld deze panettone voor Pasen. Het robuust ogende brood is een mooie...
Anijskrollen, ze zijn niet weg te denken uit het najaarsassortiment van Bakker Van de Ven in Venhorst. Deze lekkernij vormt een belangrijke...
Van bakker tot akker. Samenwerking in de lokale keten is de trend van dit moment. Net als het verwerken van oude granen. Dat is koren op de molen van...
Tritordeum staat in de bakkersmond bekend als ‘Spaans meel’, maar sinds vorige zomer is er ook tritordeum van Nederlandse bodem. François Brandt...
Bakker Tom van Otterloo bewandelt al een aantal jaren het pad van duurzaam en lokaal bakken. In zijn open desembakkerij in Arnhem introduceert hij...
Met deze Zweedse vruchtenbol kunt u uw herfstassortiment afwisselen of aanvullen. Het product kan goed concurreren met de populaire donuts.
Het ware verhaal over brood, daarvoor moet je bij de vakman zijn, een goede bakker die de bereiding van brood vanaf de basis kent. Een kenner die de...
Er komt een nieuw boek op de markt. 'Oude Granen Nieuw Brood' ligt rond vrijdag 16 oktober in de winkels. Het boek over de lange geschiedenis en de...