Pinkster- en luilakbollen voor langslapers - met receptuur van...
Op 19 en 20 mei is het Pinksteren. De zaterdag daaraan voorafgaand (11 mei) is het luilak. Een mooie gelegenheid om pinkster- en luilakbollen te...
Op 19 en 20 mei is het Pinksteren. De zaterdag daaraan voorafgaand (11 mei) is het luilak. Een mooie gelegenheid om pinkster- en luilakbollen te...
Drie toonaangevende Belgische namen lieten eind januari in Wageningen hun vakkundigheid zien aan een bomvolle zaal met branchegenoten in Nederland....
Steeds meer consumenten letten op hun gezondheid, vooral in de eerste maanden van een nieuw jaar. Bakkers spelen daar op in met een brood met minder...
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.
Een broeder is een mooie naam voor een prachtig, luxe krentenbrood met zoete vulling. Vaak wordt 'ie gegeten met een kom warme melk, een lik stroop...
Denk je aan december, dan denk je aan amandelspijs. Daarom is deze kerstcroissant goed gevuld met amandelspijs van wat grovere amandelen voor een...
De combinatie van deze malse, zoete brioche met spijs erin en de kruidige, gestoofde peren maken dit product tot een wintersucces. Ook tijdens de...
Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...
Het ware verhaal over brood, daarvoor moet je bij de vakman zijn. Een goede bakker die de bereiding van brood vanaf de basis kent. Een kenner die de...
Met getoerd gerezen deeg is veel mogelijk. Het verrijkte gistdeeg, waarbij door te toeren laagjes vetstof worden gevormd, wordt in de volksmond...