Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Uitgelicht

Crafted festival Summa College 2023

Op de kalender: Training Jonge Ondernemers en Crafted

In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2023 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Nieuw toegevoegd: FoodBase...

Nutri-Score gebruiken? De belangrijkste informatie op een rij

Nutri-Score gebruiken? De belangrijkste informatie op een rij

Er wordt al jaren gesproken over de invoering van de Nutri-Score. Waar het voedselkeuzelogo in sommige landen al is ingevoerd, moet het in Nederland...

Bakkerij Paulissen versterkt positie in Limburg met opening tiende winkel

Bakkerij Paulissen versterkt positie in Limburg met opening tiende...

De broers Luc en Tom Paulissen hebben aan de Maastrichterlaan 34A in Vaals de deuren van hun tiende bakkerswinkel geopend. Wethouder Jean-Paul...

Desembrood is er in vele soorten en smaken. Foto's: Puratos

De vele voordelen van desembrood: 'Er is er altijd wel één die de...

‘Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.’...

Hiljo Hillebrand samen met Green Egg-specialist Lamberman. Foto: Royal Steensma

Meester Boulanger Hillebrand ziet kansen voor bbq-brood als...

Barbecues zijn al jaren niet aan te slepen. Slagers spelen enthousiast in op deze hype. Ook voor bakkers liggen hier gouden kansen, ziet Meester...

Carl Siegert (staand) en de leerlingbegeleiders aan tafel met de leerlingen en stagiairs.
Foto's: Herbert Wiggerman

Carl Siegert bezorgd om aanwas broodbakkers: 'Jonge garde zou moeten...

De bekende horecabakker Carl Siegert vindt dat in de branche niet genoeg wordt gedaan om jonge mensen enthousiast te maken voor het bakkersvak. En...

Rogier Heijn bakt al acht jaar volledig elektrisch in zijn vier vestigingen.

Boulangerie Oscar bakt volledig gasloos, maar wil verder: 'Overheid...

Boulangerie Oscar uit IJmuiden is gasloos. Vooruitziend ondernemer Rogier Heijn bakt al acht jaar volledig elektrisch in zijn vier vestigingen. ‘De...

Blog Mark Wils: 'Nu al trots op onze Damon'

Blog Mark Wils: 'Nu al trots op onze Damon'

Over pakweg een week of zes is de 'Grote Uittocht'. Dan gaan veel mensen op vakantie. Behalve onze Boulanger-student Damon van den Berg en…...

Foto: NBC

Bartels brengt verleden naar heden: het geheim van een goede korst

Bianca Bartels, auteur van het boek Brood op de plank, zit als derde generatie bakkersdochter dichter op het deeg dan ze zelf bevroedde. Speciaal...

Sfeer en uitstraling en muziek die de klant niet bewust hoort, dragen bij aan klantenbinding in de winkel van Eric van Otten in Borne.
Foto's: Van Otten

Eric van Otten: ‘Klanten moeten muziek niet bewust horen maar wel een...

In zijn verwenwinkel in Borne besteedt Patissier en Broodspecialist van Otten extra aandacht aan achtergrondmuziek. Gastvrijheid, de klant een goed...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen