ArtikelHet receptEigenaar van 'de Rituals van de chocolade' maakt reep met wel heel... Verwenchocolade waarmee je elk moment van je dag een oppepper kunt geven, zoals Rituals dat ongeveer ook doet. Zo omschrijft patissier Remy Rombouts...
ArtikelHet receptRomig Braziliaans gebakje een echt feestnummer Het lijkt op een bonbon en heeft wat weg van een truffel. De brigadeiro is een zoete en romige lekkernij uit Brazilië met chocolade en een topping....
ArtikelReceptenArthur Tuytel: ga slim om met bestaande mallen Hoe maak je slim gebruik van bestaande mallen? Chocolatier Arthur Tuytel geeft twee voorbeelden.
ArtikelReceptenArthur Tuytel: zo maak je chocoladedecoraties Een chocoladedecoratie geeft een gebakje al snel een onderscheidende exclusieve uitstraling. Hoe maak je een mooie chocoladedecoratie?
ArtikelHet receptBonbonnerie Borrel pakt uit met chocoblocks Leuk om te geven als cadeau of als lekkernij tussendoor: chocoblocks. Peter van der Molen van Bonbonnerie Borrel in Zwolle verkoopt deze luxe...
ArtikelHet receptMeringue chocoladebroodje Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...
ArtikelHet receptRecept: It takes two to mango Op de eindejaarsbijeenkomst van Vipam op 4 oktober verzorgde Hidde de Brabander een inspirerende demonstratie. Hij liet diverse prachtige...
ArtikelHet receptChocolade ganache taart Mike Onasse van het BoulangerieTeam maakte in 2015 dit chocoladetaartje met sinaasappel en ganache voor de Sigep in Rimini.
ArtikelHet receptRecept voor drie Oriental-chocoladetaartjes Belcolade wil bakkers inspireren om creatief met hun vak bezig te zijn. Daarom bakte Michel Eyckerman vorig jaar speciaal voor Bakkerswereld een...
VideoHet receptVariëren met veelzijdige browniecarré Christian van Kempen van Christian Chocolaterie Patisserie in Oss, onlangs uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar, deelt een favoriet basisrecept...