Alles over Interviews

Mama Beko met pensioen: 'Een bakkerij beginnen? Als ik 40 was zou ik...
De letter B kan wel een rode draad in haar leven worden genoemd, al is de kleur die erbij hoort overduidelijk Blauw. Balletdanseres wilde Helma...

Vlaaienkoning Hans Vries weet hoe hij moet kiezen
Bakker Vries in Weert is dit jaar de beste vlaaibakker van Limburg. Die benoeming is voor eigenaar Hans Vries de spreekwoordelijke kers op de taart,...

Van der Kloet verwerkt restbrood tot pasta en bonbons: circulaire...
Circulaire innovatie staat op de kaart bij Jan Douwe Gerbranda. De eigenaar van Bakkerij Van der Kloet in Franeker spant zich in om verspilling te...

Broekmans Patisserie viert eeuwfeest: 'Kansen signaleren én grijpen...
Geert en Lisette Broekmans zijn trots op waar hun bedrijf vandaag staat. Het volgen van ontwikkelingen, signaleren van kansen én intensief netwerken...

Damon en Jorn vierde in Gdansk; duimtopje sneuvelt in heetst van de...
Damon van den Berg uit Harmelen is tijdens EuroSkills 2023 vierde geworden in de categorie Boulanger. Jorn Nieuwenhuis eindigde eveneens als vierde...

Franny en Rachel gaan voor duurzame relaties in plaats van...
Vakvrouwen aan het roer. Bij Van Soest Chocolatier heeft dat ertoe geleid dat deze week het 15-jarig bestaan van de 'Chocoladehemel van Amsterdam'...

Erik van Rodijnen (29) bakt brood zonder toevoegingen en alleen...
Carrièreswitcher Erik van Rodijnen zet in Nijmegen een mooie traditie voort. De 29-jarige bakker heeft in februari de bakkerij van Arend Heijting...

Ellen van Duijn wil fenomeen buurtbakker herdefiniëren: lokale...
Na bijna drie jaar vanuit haar garage een micro-bakkerij te hebben gerund, zet Ellen van Duijn de volgende stap. In september opent ze haar...

Jorisbrood: hoe een lobbyist een succesvolle zuurdesembakker werd
Het zag er lange tijd niet naar uit dat Joris van Voorthuizen bakker zou worden. De afstammeling van een bakkersfamilie koos voor een carrière in...

Weit Hamersma blijft vooruitlopen in energiebesparing, coöperatie is...
Bakker Weit Hamersma uit het Groningse Grootegast is zijn tijd ver vooruit als het gaat om energietransitie. Al eind 2009 plaatste de bakker een...