Sponsored content

Meergranen- en volkorenbrood is momenteel een interessante productgroep voor de bakker.

Het gezonde imago van volkoren- en meergranenbroden

Voeding moet tegenwoordig niet alleen gezond zijn, maar ook heel lekker blijven. Daarom ziet Puratos mooie kansen voor meergranen- en volkorenbrood....

De reguliere bakkerij is vaak nog te traditioneel

De reguliere bakkerij is vaak nog te traditioneel

Het aanbod in plant-based en andere better for you-producten groeit harder dan ooit. De traditionele bakker en de banketafdeling van de supermarkt...

Gemak neemt diverse vormen aan: eten bestellen steeds populairder

Gemak neemt diverse vormen aan: eten bestellen steeds populairder

Gemak heeft voor de consument lange tijd om 'zo gemakkelijk en zo snel mogelijk' gedraaid. Maar uit het grote consumententrendonderzoek Taste...

Gepersonaliseerde voeding steeds populairder: zo speel je erop in

Gepersonaliseerde voeding steeds populairder: zo speel je erop in

Sneakers met je eigen initialen daarop geborduurd, je favoriete smaak ijs in een door jou gekozen jasje en een verjaardagstaart met je foto erop....

Wees een mythe-buster: het belang van transparantie in de bakkerij

Wees een mythe-buster: het belang van transparantie in de bakkerij

Toen Unilever aan het einde van de jaren tachtig de Magnum introduceerde, ging al snel het gerucht dat dit ijsje minstens zoveel calorieën zou...

Taste Tomorrow: 'Je bent wat je eet'

Taste Tomorrow: 'Je bent wat je eet'

Voeding, levensstijl en ethiek zijn nauwer met elkaar verbonden dan ooit. Consumenten willen verantwoorde voedingskeuzes maken, die niet alleen goed...

Cake to Go van Bakels Senior 'de ideale impulsaankoop'

Cake to Go van Bakels Senior 'de ideale impulsaankoop'

Het begrip 'to go' is al enige tijd een trend in de foodwereld. Niet alleen warme en koude drankjes worden verpakt om te kunnen worden meegenomen;...

Taste Tomorrow onthult: definitie versheid evolueert

Taste Tomorrow onthult: definitie versheid evolueert

Voor veel consumenten bepaalt de versheid van een product de kwaliteit. Om de versheid te bepalen, gebruiken ze al hun zintuigen. Ruikt een product...

Stephane Milluy: 'We kunnen leren van de landen om ons heen'

Stephane Milluy: 'We kunnen leren van de landen om ons heen'

Als bakker wil je je klanten continu verrassen. Maar waar haal je de creativiteit vandaan? "Bakkers kunnen veel inspiratie halen uit de wereldwijde...