Abonneren
home
assortiment
recepten
bakkerij
winkelinrichting
mensen
ondernemen
Nieuwsbrieven
Digitale magazine
Adverteren
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
    • home
    • assortiment
    • recepten
    • bakkerij
    • winkelinrichting
    • mensen
    • ondernemen

    Brood

    ArtikelRecepten

    Hans Som laat zien hoe hij desembrood bereidt, maar 'bakker moet...

    Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. ‘En bakkers...
    Hans Som laat zien hoe hij  desembrood bereidt, maar 'bakker moet...
    ArtikelBakkerij

    Dit is waarom brood- en meelverbetermiddelen bij Van de Kletersteeg...

    Wim van de Kletersteeg en zijn kinderen Bart en Saskia bakken alleen nog brood zonder brood- en meelverbetermiddelen. Ook trekken ze productie en...
    Dit is waarom brood- en meelverbetermiddelen bij Van de Kletersteeg...
    NieuwsStrategie

    Weer minder brood verorberd in 2021, maar ambacht groeit tegen...

    Het totale broodvolume in Nederland is in 2021 met -4,2 procent gedaald naar een totaal van 783.388.000 kg. In 2020 was dit nog 817.617.000 kg. Het...
    Weer minder brood verorberd in 2021, maar ambacht groeit tegen...
    ArtikelStrategie

    Een laatste eindsprint: nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood in juli...

    Juli dit jaar is het vernieuwde Warenwetbesluit een feit. Zijn bakkers, leveranciers en retailers er klaar voor? En hoe trekken bakkers nog een...
    Een laatste eindsprint: nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood in juli...
    ArtikelStrategie

    Bakkerij Donders binnen een jaar begrip op Schiermonnikoog

    Ruim een jaar zijn Iwan en Nienke Donders eigenaar van de enige bakkerij op Schiermonnikoog. Dat het ondernemerschap op het eiland kansen bood zagen...
    Bakkerij Donders binnen een jaar begrip op Schiermonnikoog
    ArtikelBakkerij

    Voncken bakt 'Het Genot van TerWorm' met graan uit Nederlands...

    In de zomer van 2021 is landbouwer Bart Huijts begonnen met het oogsten van tarwe dat in samenwerking met Bakkerij Voncken in Kerkrade is ontwikkeld....
    Voncken bakt 'Het Genot van TerWorm' met graan uit  Nederlands...
    ArtikelBakkerij

    Jumbo Bennink kiest voor Bakkerij Nollen vanwege personeelstekort...

    Na twintig jaar stapt Jumbo Bennink over van Bakkerij Nales naar Bakkerij Nollen. ‘Wij hebben al die jaren met heel veel plezier en naar...
    Jumbo Bennink kiest voor Bakkerij Nollen vanwege personeelstekort...
    ArtikelMensenwerk

    Bakkerij Hoekstra wint Homeless Award: ‘We blijven vijftig broden per...

    Bakkerij Hoekstra uit Bedum heeft de Homeless Award Groningen gewonnen. De eigenaren krijgen deze publieksprijs, omdat zij al meer dan tien jaar...
    Bakkerij Hoekstra wint Homeless Award: ‘We blijven vijftig broden per...
    ArtikelBakkerij

    Eilandbakker Donders investeert flink om brood op de kaart te zetten

    Toen Iwan Donders de bakkerij van zijn werkgever overnam, wist de patissier één ding zeker: uit de verkoop van brood valt veel meer te halen dan tot...
    Eilandbakker Donders investeert flink om brood op de kaart te zetten
    ArtikelStrategie

    Oekraïne en Rusland: graan eerst voor eigen gebruik

    Rusland moet het gebruik van graan voor zijn eigen broodbakkerijen voorrang geven boven de export naar het buitenland. Dat heeft de Russische premier...
    Oekraïne en Rusland: graan eerst voor eigen gebruik
    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van wat er speelt?

    Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen