
Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...
Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...
Na het grote succes in Heesch heeft De bakkers Lamers ook bij de winkel in Oss een gebak- en broodautomaat geplaatst. De automaten zijn volgens Bart...
Na dertig jaar stopt bakker Paul Berntsen uit Didam met zijn bakkerij in Didam. De 55-jarige ondernemer verkoopt zijn zaak aan Paul Koenen uit...
Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...
Door de vergrijzing in de bakkerijbranche zijn er de laatste tijd weer diverse bakkersbedrijven die te kop worden aangeboden. De verkoop van een...
Chocolade is een interessant bijproduct voor de bakker. Hierbij speelt kleur een belangrijke rol. Deze is van invloed op de smaakbeleving. Ook...
Samen met Bakeplus en BakkerijMonitor hield ik onlangs een ‘Vooruit met de bakker’-inspiratiebezoek bij Bakker Albert in Zeist. Wilma en Albert...
De toekomst laat zich niet voorspellen, maar voor mij staat vast, dat de komende tijd belangrijke strategische keuzes moeten worden gemaakt. Dat...
Steeds meer brood- en banketbakkers leggen zich toe op het zelf maken van chocolade. Niet zonder reden: volgens Beko heeft de consument steeds meer...
Bovenstaande kop stond 5 juli in de nieuwsbrief van Bakkerswereld. Een dag ervoor waren de cijfers ontvangen en gecontroleerd om die zo snel mogelijk...