
Het is een keuze van de ondernemer om klein te blijven of te groeien. Maar de trend van de laatste twintig jaar is dat bakkersbedrijven groeien met...
Het is een keuze van de ondernemer om klein te blijven of te groeien. Maar de trend van de laatste twintig jaar is dat bakkersbedrijven groeien met...
Wat moet de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Vandaag laat Bakkerswereld marktonderzoeker...
Wat kan de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Bakkerswereld laat in een korte serie een...
Het is volop in de publiciteit: de energieprijzen gaan door het dak. We hebben van diverse bakkers vernomen dat in de nieuwe contracten of voor de...
De EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden is per augustus 2022 een feit. De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel voor de...
Onlangs hebben we met één van onze klanten het grootbrood-assortiment doorgerekend. De huidige prijzen zijn nu evenwichtig opgebouwd op basis van...
Soms komt er een onderneming te koop waarvan je als ondernemer denkt: dit is een kans die te mooi is om te laten lopen. De mooie verwachtingen komen...
Het CBS meldde dat sinds 1982 de inflatie nog niet zo hoog was als afgelopen november, met 5,2%. De media staan er de laatste maanden vol mee: tekort...
2021 is wederom een bijzonder jaar geweest met lockdowns, winkel- en horecasluitingen. Bakkers konden gelukkig openblijven. De beroepsgroep deed het...
Bij een bakker die er even tussenuit wilde, voeren wij momenteel een aantal operationele zaken uit om hem te ontlasten. Ook wij staan toch weer...